LapTop - a pápai PSG diáklapja

A pápai PSG diáklapjának, a LapTop-nak a blogja ez :)

Utolsó kommentek

  • terelzoli: Sejj! Látom a problémák nem kicsik. (És ezzel most nem az előző kommentpárbajra gondolok.) A felem... (2010.08.26. 20:12) Új év, új Laptop!
  • nyufinyuszi: Ez nem fétis, csak tény. Mindenkinek van véleménye. Te megoszthatod velünk ha akarod, és mi szíves... (2010.06.23. 16:44) Új év, új Laptop!
  • Laxus: Szerkesztőségi-látogatás fétisetek van, vagy mi? =D De jól van, majd erősen fogok figyelni a refo... (2010.06.22. 18:13) Új év, új Laptop!
  • nyufinyuszika: Sziasztok! Gondoltam ha már figyelemmel kísérem a kis eszmecseréteket, a felgyülemlett gondolatok... (2010.06.22. 16:40) Új év, új Laptop!
  • Laxus: "Ilyen érdektelenséggel nem lehet külső véleményeket gyűjteni... " Ahogy már mondtam, itt az inte... (2010.06.19. 17:44) Új év, új Laptop!
  • Utolsó 20

Új év, új évad!

2009.09.22. 08:44 :: psglaptop

Kedves diákok és tanárok!

    Beköszöntött az ősz, a várkertben hullanak a falevelek, a divat is változik, mi is változtunk a nyáron. Egyrészt táboroztunk az újság szerkesztőségével, másrészt pedig a sok nyugodt, meleg nyári napnak köszönhetően az újságunk is megújult.

    Új rovatokkal kedveskedünk, melyeket remélhetőleg szívesen olvassa minden diák és tanár. A későbbiekben szeretnénk, ha nem csak egyirányú médiumként működnénk, hanem, hogy a szerkesztőkön kívüli diákok, illetve tanárok is véleményt alkothassanak az újságban bizonyos témákról, vagy netalántán a LapTop-ról. Ezzel is ösztönöznénk az iskola "lakóit", hogy használják a LapTop ládát, írjanak az e-mail címünkre, kommentálják a honlapot.

  Néhány várható újítás az idei lapszámokban:

-Interaktív rovat: A későbbi lapszámok tartalmazzák majd az interaktív rovat nevű fórumot, amelyben bárki közzé teheti véleményét. ( Ezt az előbb már taglaltam )

-A PSG ügyvédje: Személyes kedvencem =). Még tavaly támadt egy olyan ötletem, hogy esetleg egy rovaton keresztül közzé tehetnénk információkat a diákjogokkal kapcsolatban. Sok-sok olyan cikkely létezik, amelyről nekünk fogalmunk sincs, de mégis élhetünk a benne foglalt jogokkal. Ezt a rovatot Simon Brigitta 11.H osztályos tanuló fogja vezetni. Már most gondolkodhattok rajta, hogy milyen sérelmet szeretnétek megírni neki. (Akár névtelenül is) Ő az oktatási és diákjogok alapján fog választ adni nektek, hogy kihez fordulhattok a problémátokkal, valóban jogosan vagytok-e felháborodva, vagy sem. ( A kérdés és a válasz egyaránt megjelenik majd az újságban. )

   Egyelőre többet nem is árulok el. Fizessetek elő az újságra 699ft-os áron, és nyerjétek meg az előfizetői versenyünket, amelynek sorsolása október 1-e, nagyszünet, aula. Ez az időpont egyezik az első lapszám megjelenésével is.

HAJRÁ PSG! HAJRÁ LAPTOP!

 

Jabronka Richárd
Főszerkesztő

 

Szólj hozzá!

Címkék: laptop petőfi sándor gimnázium iskolaújság psg iskolaújsága psglaptop psg laptop petőfi sándor gimnázium diáklapja p.s.g.

A bejegyzés trackback címe:

https://psglaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr241398719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása