LapTop - a pápai PSG diáklapja

A pápai PSG diáklapjának, a LapTop-nak a blogja ez :)

Utolsó kommentek

  • terelzoli: Sejj! Látom a problémák nem kicsik. (És ezzel most nem az előző kommentpárbajra gondolok.) A felem... (2010.08.26. 20:12) Új év, új Laptop!
  • nyufinyuszi: Ez nem fétis, csak tény. Mindenkinek van véleménye. Te megoszthatod velünk ha akarod, és mi szíves... (2010.06.23. 16:44) Új év, új Laptop!
  • Laxus: Szerkesztőségi-látogatás fétisetek van, vagy mi? =D De jól van, majd erősen fogok figyelni a refo... (2010.06.22. 18:13) Új év, új Laptop!
  • nyufinyuszika: Sziasztok! Gondoltam ha már figyelemmel kísérem a kis eszmecseréteket, a felgyülemlett gondolatok... (2010.06.22. 16:40) Új év, új Laptop!
  • Laxus: "Ilyen érdektelenséggel nem lehet külső véleményeket gyűjteni... " Ahogy már mondtam, itt az inte... (2010.06.19. 17:44) Új év, új Laptop!
  • Utolsó 20

Báli különszám, februári lapszám + egy kis ráadás

2010.02.16. 00:28 :: psglaptop

 Kedves Diákok, tanárok és egyéb dolgozók!

  Sajnos helyhiány miatt a januári lapszámunkból két cikk is kimaradt. Az egyik Kőrösi Gábor tanár úr "Arisztotelész és a lengyelpiac" című írása, a másik pedig a Képzelt beteg című bérletes színházi előadásról írt elemzésem. Mivel ezt a botlásunkat korrigálni szeretnénk, ezért ebben a számban + 4 oldallal kedveskedünk nektek. Ebben a lapszámban megtalálhatjátok a kimaradt cikkeket is. 

  A báli különszámunk is megjelent. A szülők-nevelők bálján számos példányt adtunk el. Ti is vásárolhattok még belőle. A 11.H osztályban Papp Diánát, vagy engem keressetek ezügyben!

 Jabronka Richárd
főszerkesztő
 

Szólj hozzá!

Címkék: laptop február képzelt beteg psg báli különszám jabronka richárd kőrösi gábor petőfi sándor gimnázium

A bejegyzés trackback címe:

https://psglaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr91762133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása